Google+
Pinterest

Bevásárló érmés kulcstartók

 

Caddy Key - Bedugható műanyag bevásárló „érme”

 

 

Kivitel: Minimum 1000 darabtól, akár 2 oldalon 4 szín color kivitelben is.

 

Egyedi árajánlat alapján.

Bevásárló érmés kulcstartó, fém

104BK

 

Kivitel: fém, 100 Ft-os vagy 20 Ft-os érmével párban vagy egy érmével, az érmék emblémázása festett vagy gyantás kivitelben

 

Egyedi árajánlat alapján.

Bevásárló érmés kulcstartó, műanyag

104MBK01

 

Reklámajándékok praktikusan: bevásárló kulcstartók

 bevásárló kulcstartókA reklámajándékok világában szinte határtalanok a lehetőségek; ma már bármiből lehet az ügyfelek, vásárlók számára készített apró figyelmesség. A logózott ajándékok természetesen azért fontosak, hogy emlékeztessék az embereket, melyik az a cég, aminek a szolgáltatásaival, termékeivel jól járnak. Ezért érdemes olyan tárgyat választani, amit rendszeresen használnak, tehát gyakran látják a rajta lévő logót. Egy bevásárló kulcstartó például ilyen!

A bevásárló kulcstartók jó eséllyel ott lapulnak majdnem mindenkinek a pénztárcájában, illetve bevásárló táskájában, hiszen sok szupermarketben használnak érmékkel működő bevásárló kosarakat. Miért használna valaki érméket, ha ott lapul a zsebében egy logózott reklámajándék, egy praktikus bevásárló kulcstartó?

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, és vegye igénybe szolgáltatásainkat reklámajándékok emblémázásával kapcsolatban! A kiválasztott reklámajándékot logózzuk a megrendelt mennyiségben, és rövid határidővel le is szállítjuk. Egyedi árajánlatért keressen fel minket elérhetőségeinken! 

Kivitel: műanyag befogóval és érmével (100 Ft-os), fém kulcskarikával, egyedi színregyártás 1000 db-tól

 

Egyedi árajánlat alapján.