Google+
Pinterest

Csomagolástechnika


 

Kartondobozok:

Különböző méretű, egyedi gyártású kartondobozok- akár 4 szín color kivitelben is - melyek tökéletesen alkalmasak az Önök termékeinek magas színvonalon történő megjelenítésére és egyúttal védelmére.

 

Egyedi árajánlat alapján.

Italosdobozok:

 

Különféle italosdobozok.

 

Egyedi árajánlat alapján.

 

   

 

Ha a biztonság is fontos – Papírdobozok a csomagolástechnikában

Ha a biztonság is fontos – Papírdobozok a csomagolástechnikábanA csomagolástechnika rengeteg lehetőséget tartogat azok számára, akik szeretnék megtalálni a legjobb megoldást arra, hogy termékük figyelemfelkeltő legyen és mindemellett a biztonságos szállítást és tárolást is elősegítsék. A papírból, elsősorban kartonból készült csomagolások a leginkább alkalmasak arra, hogy egy hétköznapi hatásoknak kitett termék sérülés nélkül érkezzen meg a rendeltetési helyére.

Csupán a kreativitás szab határt annak, mi kerüljön egy ilyen típusú csomagolástechnikai megoldásra, mint grafika. A termékek ízléses megjelenítése mellett bátran alkalmazhatóak feliratok, logók, vagy akár a natúr csomagolás hívogató egyszerűsége is, miközben a kisebb ütésektől a karton óvja a belső tartalmat. Plusz védelem gyanánt pedig bátran alkalmazhatóak a különféle töltőanyagok is, amelyek még biztonságosabbá teszik a szállítást!

Ön is szeretne minőségi csomagolástechnikai megoldásokkal élni? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal!

VISSZA