Google+
Pinterest

Emblémázás

Tamponnyomás

 

A tamponnyomás kis méretű, sík tárgyakon kivitelezhető emblémázási eljárás. (Pl.: toll, öngyújtó, kulcstartó, számológép, fémdobozok, stb...) Standard mérete maximum 45x45 mm. A nyomás direkt színekkel történik, melyek alapja a Pantone színskála. Amennyiben ilyen nem áll rendelkezésre, úgy nyomott mintadarab, vagy printelt nyomat alapján kerül meghatározásra a kívánt szín.

  

Szitanyomás

 

A szitanyomás szinte minden felületen alkalmazható emblémázási eljárás. (Pl. póló, sapka, táska, fa, -fém, -papír termékek, stb...) A nyomás lehet direkt színes - melynek alapja a Pantone színskála - illetve 4 szín color, mely esetben bármilyen arra alkalmas kép kivitelezhető a kért teméken. A nyomás történhet közvetlen a termékre, illetve ún. transzfernyomással külön hordozóréteg közbeiktatásával. A két módszer közül a termékhez legalkalmasabb technológiát alkalmazzuk, a megrendelővel egyeztetve.

 


 

Porcelán és kerámia emblémázás

A porcelán és kerámiatermékek (pl.: bögre, kínálótálak, hamutálca) csak magas hőfokon kezelt transzfertecnikával emblémázhatók. Ilyen termékeknél lehetőség van egy-, vagy kétoldalas, illetve teljes palástos nyomásra is.

 

 

Lézergravírozás

 

A lézergravírozás az egyik legtermelékenyebb gravírozási eljárás. Tökéletes minőségben, gyorsan, külön szerszám vagy klisé nélkül emblémázhatók a következő anyagok: fa, fém, üveg, bőr, plexi, műanyag, márvány, stb.

A feliratozás során az anyag illetve a bevonat nem károsodik, így nyugodtan emblémázható olyan termék is, melyek felülete egyéb eljárások során károsodna. (pl.: lakkozott fémfelületek) A festékes eljárásokkal szemben további előny, hogy a felirat nem kopik le, tehát maradandó.

Hímzés

A hímzés elegáns feliratozási mód, mely általában minőségi textiltermékeknél alkalmazott eljárás. A hímzés minőségi és stílusos benyomást kelt. Termékeinkre a legmodernebb, számítógépvezérelt hímzőgépeken a hímzési lehetőségek széles választékát kínáljuk. A gépi hímzés alkalmazható többféle termékre, például törölköző, póló, kabát, baseball sapka hímzésére, de természetesen takaró vagy zászló is díszíthető gépi hímzéssel.

A hímzés, ill. a programkészítés díját az öltésszám határozza meg. Ez nagyban függ a grafika méretétől, kitöltöttségétől. Pontos árakat csak a grafika ismeretében tudunk adni.

 

Általános tudnivalók

 

Az emblémázásra szánt anyagokat az alábbiak szerint kérjük:Vektorgrafikus anyagok esetén:

cdr - CorelDraw 13-ig (X3)

ai, eps - Adobe Illustrator 13-ig (CS3)

(A szöveges anyagokat görbévé alakítva kérjük átadni.)Nyomdai anyagok, bitképek esetén:

psd - Adobe Photoshop (CS3)

tif - minőségi képformátum

jpg - általánosan elterjedt formátum

(A képeket min. 300 dpi felbontásban 1:1 méretben,kérjük.)Amennyiben ilyen nem áll rendelkezésre, úgy jó minőségű kép vagy nyomat alapján, grafikai stúdiónk megtervezi. Grafikai költség: 4 000 Ft/órától az átadott anyagtól függően.Az anyagokat e-mailen, nagyobb állományok esetén CD/DVD lemezen, flash drive-on, illetve FTP szerveren tudjuk fogadni.

 

 A logózott, emblémázott ajándéktárgyak!

reklámajándékIdén nincs ötlete, mit ajándékozhatna ügyfeleinek, partnereinek? Mi a logózott ajándéktárgyakat ajánljuk Önnek!

Miért jó választás a logózott vagy az emblémázott reklámtárgy?

•    Kettő az egyben: ajándék és reklám Önnek!

•    Úgy is egyedivé varázsolható, ha kevésbé ismerjük azt, akinek szánjuk.

•    Egy logózott törölköző esetén még a fürdőszobában is Ön juthat partnerei eszébe.

•    Egy emblémázott toll elegáns ajándék az idősebb korosztály számára is akár.

•    Az emblémázott bögrék bárkinek ideális, kedves ajándékok lehetnek.

•    A logózott bevásárlótáskának is sokan örülhetnek.

Ne feledje, egy ötletesen megválasztott reklámajándékkal mindenki csak jól járhat, és ezek az ajándékok ízléses, mégis praktikus és költséghatékony megoldások lehetnek, ha nagyobb ügyfélkört szeretne megajándékozni. Céges ajándékként megfelelő választás az emblémázott reklámpóló, vagy egyéb reklámruházat is. Nézzen körül nálunk, minden partnerének és ügyfelének találhat személyre szóló ajándékot!

Emblémázott reklámajándékokat szeretne? Keressen minket elérhetőségeinken! Öné az ötlet, miénk a technika!  

Hűtőmágnes: A klasszikus emblémázott reklámtárgy

logózott reklámtárgyakAz emblémázott reklámtárgyak piaca napjainkban rendkívüli változatosságot mutat. A hagyományostól a formabontóig, az egyszerű golyóstolltól az összehajtogatható esőkabáton át a nevelgethető szobanövényig bármiből lehet reklámajándék. Az alkalomhoz, célokhoz, a célközönséghez igazíthatjuk, mit választunk.

A hűtőmágnes a reklámajándékok között is klasszikus darabnak számít. Hiába minden újdonság a logózott reklámtárgyak között a hűtőmágnes örök kedvenc. Miért kifizetődő ötlet hűtőmágnessel meglepni a vásárlókat, ügyfeleket vagy akár az üzleti partnereket?

Először is hűtője mindenkinek van, tehát mindenki tudja használni ezt a hasznos kis tárgyat. Az ízlésesen megtervezett hűtőmágnes hasznos, mert üzeneteket, fényképeket, jegyzeteket rögzíthetünk vele a hűtő felületére és még dekoratív is, megtöri az üres felületet.

A logózott reklámajándékból egy olyan mindennapos használati tárgy lesz, ami mindig szem előtt van a logóval együtt! Ha szeretné a logózott reklámajándékok ezen formáját igénybe venni cége népszerűsítéséhez, akkor cégünknél keresve sem találhatna megfelelőbb partnert!

 

VISSZA