Google+
Pinterest

Hímzés

 

 

A hímzés elegáns feliratozási mód, mely általában minőségi textiltermékeknél alkalmazott eljárás. A hímzés minőségi és stílusos benyomást kelt. Termékeinkre a legmodernebb, számítógépvezérelt hímzőgépeken a hímzési lehetőségek széles választékát kínáljuk. A gépi hímzés alkalmazható többféle termékre, például törölköző, póló, kabát, baseball sapka hímzésére, de természetesen takaró vagy zászló is díszíthetõ gépi hímzéssel.

A hímzés, ill. a programkészítés díját az öltésszám határozza meg. Ez nagyban függ a grafika méretétől, kitöltöttségétõl. Pontos árakat csak a grafika ismeretében tudunk adni.

 

 

A legjobb reklám nyáron: logózott törölköző

Időről-időre érdemes a cégeknek különböző kisebb ajándékokkal kedveskedni a munkavállalóknak. Emblémázott reklámajándékokkal duplán jól járhat!

A nyár egyik slágerterméke a logózott törölköző, amely kitűnően használható strandon. Ez természetesen nem csak a munkavállalónak hasznos, hanem rendkívül jó reklámlehetőség a cég számára is. A logózott törölközővel ugyanis használója számtalan potenciális ügyféllel ismerteti meg a céget, illetve tartja köztudatban, strandolás közben. A nagy nyári hőségben rengeteg ember megfordul a különféle fürdőkben, a legtöbben akaratlanul is megnézik a törölközőket, márpedig egy jó logó még jobban magára vonja a figyelmet.

Ajándékozza meg Ön is alkalmazottait logózott törölközővel, vagy egyéb emblémázott reklámajándékkal, és üssön két legyet egy csapásra! Egyedi reklámajándékok széles kínálatával várjuk, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén! Várjuk hívását gravírozott reklámtárgyakkal kapcsolatban is!

 

Feliratos pólók cégeknek, vállalati napokra!

Feliratos pólók cégeknek, vállalati napokra!Egy vállalat életében viszonylag kevés idő jut az ünneplésre, szórakozásra, arra, hogy a dolgozók a munka miliőjéből ideiglenesen kilépve is találkozhassanak, együtt lehessenek. Szerencsére egyre több cég kezdi felismerni az ilyen alkalmak fontosságát, és igyekszik az alkalmazottak számára nemcsak megteremteni a szabadabb együttlét lehetőségét, de emlékezetessé is tenni azt.

Mára a céges családi napok, év végi bulik egyik elmaradhatatlan kelléke a résztvevőknek ajándékozott reklámpóló. Mégis mi fűzhetné szorosabbá a munkakapcsolatokat, az összetartozás érzését, mint egy fénykép, ahol a dolgozók a cég logójával és nevével ellátott pólóban állnak? Ezen felül a reklámruházat komoly marketingértéket is képvisel, hiszen a divatos, évről-évre megújuló dizájnú reklámpólókat az alkalmazottak bárhová felvehetik, mindenfelé hirdetve munkahelyüket.

Ha Ön sem szeretne lemaradni a reklámruházat nyújtotta lehetőségekről, akkor rendeljen egyedi reklámpólót tőlünk!