Google+
Pinterest

Hűtőmágnesek

 

 

 

Sík hűtő mágnes, megfizethető ajándék, kiváló reklámtárgy, mindig szem előtt van. Felülete tetszés szerinti grafikával, nyomdai megoldásokkal tehető egyedivé. Rendelhető akár egyedi formára stancolva, matt vagy fényes védő fóliával.

Egyedi árajánlat alapján.

 

 

Praktikus reklámajándék? Hűtőmágnes a válasz!

Praktikus reklámajándék? Hűtőmágnes a válasz! Vannak olyan reklámajándékok, melyeket szinte percek alatt képesek elkapkodni az érdeklődők, ilyenek például a hűtőmágnesek. A kellékek rendkívül praktikus kiegészítői a hétköznapoknak, így nem véletlen, hogy legalább pár darab fellelhető a háztartások hűtőin, ennek köszönhetően mindig elől lehetnek a legfontosabb üzenetek, teendők, emellett dekoratív kiegészítői is a helyiségnek. Ha Ön is szeretne kedvezni ügyfeleinek, a reklámajándékokat biztosítsa hűtőmágnes formájában!

A hűtőmágnesek nemcsak az ügyfelek szempontjából bizonyulnak tökéletes választásnak, hanem a vállalkozásokéból is, ugyanis a reklámajándékok rendkívül kedvező áron elérhetőek, így nem kell a cégnek jelentős összeget fordítania a marketingre, mégis növelheti népszerűségét, hiszen a hűtőmágnesek mindig szem előtt vannak!

A kész hűtőmágnesek igazán ízléses reklámajándékok, így, ha minket választ, igényes marketingeszközökkel gazdagodhat. Szolgáltatásunk igénybevételéért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!