Google+
Pinterest

Lézergravírozás

 

 

A lézergravírozás a legtermelékenyebb gravírozási eljárás. Tökéletes minőségben, gyorsan és olcsón emblémázhatóak a következő anyagok: -fa, fém, üveg, bőr, plexi, műanyag, márvány.

A feliratozás során az anyag illetve a bevonat nem károsodik, így nyugodtan emblémázható olyan termék is, melynek felülete egyéb eljárások során károsodna. (pl.: lakkozott fémfelületek) A festékes eljárásokkal szemben további előny, hogy a felirat nem kopik le, tehát maradandó.

 

 

Lézergravírozott reklámajándékok

Lézergravírozott reklámajándékokÚj reklámajándék-kollekciót szeretne készíttetni? Valami olyasmire gondolt, ami nem csak mutatós, de még tartós is? Minőségi és nívós, hosszú távon is használható, sokoldalú reklámajándékkal szeretné meglepni a kiszemelt ügyfeleket, vásárlókat?

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen lézergravírozott reklámajándékokat! A lézergravírozott reklámajándékok esetében gyakorlatilag nincsenek megkötések, mert lézergravírozni  szinte minden méretben, formára és anyagra lehetséges.

Plexiből készült plakett, bőr tok, fém toll, fa doboz, műanyag figura, vagy márvány dekoráció? Mindegyikre tudunk lézergravírozni, méghozzá úgy, hogy az esztétikus és tartós is legyen! A lézergravírozott reklámajándékokon a gravírozás lehet bármilyen bonyolult, kifinomult és részletgazdag minta, vagy írás, könnyedén és gyorsan megvalósítható! Ennek a modern technikának további előnye, hogy a gravírozás nem kopik, kiállja az idő próbáját is.

Amennyiben a lézergravírozott reklámajándékok mellett döntött, keressen meg minket elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!