Google+
Pinterest

Porcelán és kerámia emblémázás

 

 

A porcelán és kerámiatermékek (pl.: bögre, kínálótálak, hamutálca) csak magas hőfokon kezelt transzfer technikával emblémázhatóak. Ilyen termékeknél lehetőség van egy-, vagy kétoldalas, illetve teljes palástos nyomásra is.

 

Emblémázott bögrével a sikerért!

Szeretne rátalálni azokra a marketing lehetőségekre, amelyekkel a legjobban tudja támogatni vállalkozása sikerét? Akkor fontos, hogy olyan reklámajándékokat válasszon, melyeket valóban használ majd a célközönség! Az egyik legjobb megoldás erre nem más, mint az emblémázott bögre!

Az emblémázott bögre nagy előnye, hogy mindennapos használati tárgynak számít. Ha ajándékba adja ügyfeleinek, partnereinek, akkor egyúttal megadja a lehetőséget arra is, hogy nap mint nap a kezükbe kerüljön a reklámajándék, de a cégen belüli használathoz is jó megoldás, hiszen újabb arculatelemmel bővülhet a repertoár.

Amennyiben fokozni szeretné a hatást, akkor a szimpla embléma mellé érdemes valami egyéb grafikai elemet is csatolni, hiszen egy kedves figura vagy szép kép plusz vonzerőt biztosít a terméknek, így valószínűbb, hogy valóban használatba kerül.

Ha Ön is szeretne kiváló minőségű emblémázott bögréket beszerezni, akkor ránk van szüksége – keressen minket bizalommal Ön is ajánlatunkért!