Google+
Pinterest

Szitanyomás

 

 

A szitanyomás szinte minden felületen alkalmazható emblémázási eljárás. (Pl. póló, sapka, táska, fa, -fém, -papír termékek, stb...) A nyomás lehet direkt színes - melynek alapja a Pantone színskála - illetve 4 szín color, mely esetben bármilyen arra alkalmas kép kivitelezhető a kért teméken. A nyomás történhet közvetlen a termékre, illetve ún. transzfernyomással külön hordozóréteg közbeiktatásával. A két módszer közül a termékhez legalkalmasabb technológiát alkalmazzuk, a megrendelővel egyeztetve.

 

 

Miért döntsön a szitanyomással logózott reklámajándékok mellett?

Miért döntsön a szitanyomással logózott reklámajándékok mellett? Manapság számos technikai megoldás áll rendelkezésre ahhoz, hogy reklámajándékokat lehessen előállítani, azonban mind közül a szitanyomással logózott reklámajándékok azok, amelyek igazán népszerűek. Nem véletlenül, hiszen az eljárásnak számos előnye van, amit egyre több ügyfél kezd felismerni, a pozitív információk pedig természetesen gyorsan terjednek.

A szitanyomással logózott reklámajándékok magas színvonalat és időtállóságot képviselnek, köszönhetően az eljárásnak. A szitanyomással bármilyen felület tökéletesen emblémázható anélkül, hogy rövid időn belül kopásnak indulna, ráadásul sokkal ízlésesebb végeredmény is születhet ebben a formában, mivel a festékanyag szinte beissza magát a reklámajándék szerkezetébe. Természetesen a szitanyomással logózott reklámajándékok festékanyagát is érdemes megemlíteni a tartósság kapcsán, ami speciális és magas színvonalat képvisel.

Tapasztalja meg Ön is a szitanyomással logózott reklámajándékok előnyeit, kedveskedjen ügyfeleinek emblémázott meglepetésekkel! Szolgáltatásaink igénybevételéért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!