Google+
Pinterest

Tamponnyomás 

A tamponnyomás kis méretű, sík tárgyakon kivitelezhető emblémázási eljárás. (Pl.: toll, öngyújtó, kulcstartó, számológép, fémdobozok, stb...) Standard mérete maximum 45x45 mm. A nyomás direkt színekkel történik, melyek alapja a Pantone színskála. Amennyiben ilyen nem áll rendelkezésre, úgy nyomott mintadarab, vagy printelt nyomat alapján kerül meghatározásra a kívánt szín. 

Az emblémázott tollak előnyeiről bővebben

Bizonyára mindnyájan rendelkezünk reklámtollakkal, melyeket innen-onnan kaptunk, és ezeken egy adott cég logója szerepel, esetleg még ezen kívül egy felirat vagy szlogen. Ezek a tollak gyakorlatilag már a mindennapjaink részét képezik, és ahogy használjuk őket a munkában, iskolában vagy bárhol, a rajtuk található felirat és embléma mindig látható.

Az emblémázott tollak remek lehetőséget jelentenek a passzív reklámozásra, hiszen az emberek ezeket szeretik használni, mivel több mint valószínű, hogy ajándékba kapták az adott emblémázott tollakat. Tehát ha szeretnénk hatékonyan népszerűsíteni cégünket, a tamponnyomással készült emblémázott tollaknál kevés jobb megoldást találhatunk! Ezeket osztogathatjuk rendezvényeinken, üzletünkben vagy irodánkban is akár, így biztos, hogy a potenciális érdeklődők magukhoz veszik majd emblémázott tollainkat, és ezzel népszerűsítik cégünket.

Ha szeretne egyedi, emblémázott tollakat készíttetni, akkor cégünknél keresve sem találhatna jobb partnert!