A Sun Team Studio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2000-ben ajándéktárgyak gyártására, forgalmazására alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég.

Fő tevékenységünk az emblémázott üzleti, céges ajándéktárgyak készítése, forgalmazása. Emellett szolgáltatásaink kiterjednek a grafikai tervezésre, nyomdai termékek kivitelezésére is.

A széles beszállítói körnek köszönhetően, termékválasztékunkat mindig az aktuális piaci trendeknek megfelelően, folyamatosan frissítjük. A tőlünk megszokott rugalmassággal és színvonalon igyekszünk partnereink számára az ajándéktárgy beszerzést megkönnyíteni, segíteni akár az egyedi ötletek megvalósítását is.

Eddigi munkánk eredményeként, megrendelőink köre folyamatosan bővül. Amellett, hogy régi, visszatérő ügyfeleinkkel az évek során sikerült szoros, jó üzleti kapcsolatot kialakítani, továbbra is célunk, hogy valamennyi új megrendelőnk állandó partnerünkké váljon. Szeretnénk hosszútávon segíteni munkájukat, hogy minden területen széles kínálatot, versenyképes árat és szolgáltatást biztosíthassunk.

Ajándékozni mindig örömet okoz!